Evenimente

Dacă îți dorești ceva deosebit pentru evenimentul pe care îl organizezi putem face alegerea potrivită de repertoriu în acest sens.

Repertoriul meu cuprinde muzică variată care acoperă mai multe stiluri și genuri muzicale. Putem colabora pentru evenimente private de tip corporate, team-building, cocktail, recepții, conferinte, onomastici etc. Poți opta pentru muzică ambientală, muzică de tip cover sau un repertoriu tematic adaptat evenimentului tău.

Recitaluri

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor unui eveniment de profil, repertoriul meu include piese variate din perioade stilistice diferite. Tehnica instrumentală este utilizată pentru a scoate în evidență frumusețea liniilor melodice. Piesele de virtuozitate sunt alternate cu piese cu o mare încărcătură emoțională pentru a forma un tablou muzical cât mai complet. În funcție de tematica fiecărui eveniment, putem face alegerea cea mai potrivită.

Profesionist desăvârșit, m-a cucerit, în fiecare din cele patru zile petrecute împreună, prin rigoare și disciplină, prin seriozitate și implicare. Nimic nu îi stă în cale și nu îl poate abate din drum atunci când are de dus ceva la capăt. Modest, sensibil și discret, așa cum îi șade bine oricărui artist autentic. Prof.ing.dr. Radu Rădescu

Tudor Niculescu-Mizil este unul dintre cei mai talentați și activi tineri chitariști din România. Caracterizat prin seriozitate, răbdare, tenacitate și entuziasm, Tudor Niculescu-Mizil are calitatea de a transmite mai departe ceea ce a acumulat de-a lungul timpului. Prof. Cătălin-Ștefănescu Pătrașcu

VREI SĂ COLABORĂM?